Травень

Дмитрий Погребняк 555
У сонця з білих туч оправа
раптом виглядає разом з синевою
теплий прийшов місяць травень
і незабаром погодою мінливій дощовою...
З жадібністю голуби п'ють воду
в калюжі купають свої носи
і від життя отримують прохолоду
і насолоду сприймають не для краси...
Дерев багато ще в білому вбранні
і серце рветься на вулицю гуляти
сталося диво на яву а не уві сні
і цей подією можно мрії потішати...