Ми не вiдводимо очей. Кавове Танго

Миклош Форма
1.
Ми не відводимо очей. Ми не соромимось минулим.
І ми нічого не забудем, ми нічого не забудем.
Ми нічого не забули...

Приспів:
А кава знову та ж сама. І аромат такий самий.
Та ми вже інші... Тільки пам'ять. І не залишилося мрій.

2.
Сказали все… Сказали все… І більше нічого сказати.
Лишилось – подивитись в очі. Просто подивитись в очі.
І просто каву замовляти...

Приспів:
А кава знову та ж сама. І аромат такий самий.
Та ми вже інші... Тільки пам'ять. І не залишилося мрій.

3.
А поруч – пара молода. Як ми колись, вони сміються.
Ми озирнулися на них. Лиш озирнулися на них.
Нехай щасливі зостаються...

Приспів:
А кава в них така ж сама. І аромат такий самий.
Нехай сміються, каву п’ють. Нехай сміються, каву п’ють.
І не забудуть своїх мрій...

4.
Ми не відводимо очей. Ми не соромимось минулим.
І ми нічого не забудем, ми нічого не забудем.
Ми нічого не забули...