Кохання 22

Дмитрий Погребняк 555
Як в таку дівчінку та не закохатися
не можу відірватися від твоїх очей
твоєю красою неземною я хочу милуватися
тому пишу вірши тобі серед ночей...
Увагою не можу обійти твоб фігуру
жіноче,ніжне но с хитрістю обличчя
своєю привабливістю ти піднімаєшь температуру
в цьому не викликає сумнівів і противоріччя...
І дуже подобається твої русяві брови
рожеві і чуттеві пухки губи
і шкіра як молоко змішанная з кров'ю
і сяючі білосніжні с посмішкою зуби...
Є гарна до плечей у тебе коса
резблені пальчіки у тебе на руках
як хочу буть з тобою хай бачать небеса
і образ твій засів в моїх думках...