Кохання 21

Дмитрий Погребняк 555
Без тебе жити як у темряві блукати
на дотик щастя не знайти
вічність у невідомості не хочу я шукати
і надо шляхом до Кохання з тобою йти...
Я хочу подолати всі розбіжності
і в серці взаємність разбудити
з'явились паростки у тебе ніжності
і розпустилися з бажанням квіти...
Я хочу щоб зустріч як зцілення жадала
та лікувалася від всіх своїх недуг
і мене в обіймах жарких цілувала
і зрозуміла що я тобі коханий а не друг...
Я хочу щоб сталась ця подія
всі перепони ми зможем подолати
в реальність втілити зухвалу мрію
нарешті справжню любов пізнати...