метастази

Пащенко Мария
ми майже дійшли до логічного завершення.

думки плутаються, ніби в екстазі,
виконують прощавальний танок
під мелодіі джазу - все марно,
бо твій голос під моєю шкірою
і досі пускає свої метастази.

31.01.2017