Душа i тiло

Олександр Мачула
У філіжанці чаю заварю,
замінить він мені сьогодні каву.
Дивитимусь на вранішню зорю
і пригадаю знов тебе ласкаву.

Життя, на жаль, дається тільки раз,
та зі смаком його потрібно пити.
Як невблаганно пролітає час…
Чи варто, власне, без кохання жити?

У метушні, серед подій і віх,
любити варто душу, потім тіло.
Воно предмет всього лиш плотських втіх,
зробити як би інше не кортіло.

01.05.2018