Життя неможливе без помилок

Алина Шейкаш
Дівчинко, вір мені, життя неможливе без помилок,
І це не погано, не добре, це просто є.
Це як зіркова ніч, сливи тонкий листок,
Сонце пекуче, що кожного дня встає.
Дівчинко, вір мені, помилки - це життя,
Досвід гарячий, не хочеш - не повториш,
Це перед боєм ушвидшине серцебиття
Що попереджує, - виграєш чи згориш.
Без помилок ти не зможеш іти вперед,
Ти як котятко сліпе, що лишень кричить
Вір мені, дівчинко, все навкруги пусте,
Що не набилось старанно за одну мить.
Це не погано, не добре, це просто є,
Є як укол від голки під час шиття,
Те що тебе найсильніше в обличчя б'є,
Неоціненний прекрасний урок життя.