З першотравнем!

Валентина Вересоцкая
Весняний промінь по зорі засяяв спозаранку!
Це Першотравень трударі чекають до останку.
Гуртом ходили на свята в шеренги і колони.
В руках тримали прапори справжнісінькі червоні.

Фасон тримали як завжди! Найкращі прибирання!
Святковий день. А поруч всі. І щирі побажання.
Сосна і Удай. Стадіон. Урочища святкові.
Купання,ліс. Польова каша. Спогади ці загадкові.

Вже в котрий раз Сосна чекає нас.Запрошує уклінно       
Приходьте свято зустрічати. Всіх кличе неодмінно!
То ж ну мерщій на свято всі крокуйте спозаранку!
Згадати молодість свою! Згадати до останку!

1 травня 218