Ещё одна весна на укр

Наталья Гриненко-Артеми
Ще одна весна

Сонце бавиться в тюльпанах,
Вишенька рясніє.
Квіти яблуні-омани 
У садах біліють.
Повз уквітчані минають
Наші файні весни.
Лиш люстерко відмічає
Зморшки безтілесні.
Бо, насправді, серце юне
Старітись не хоче.
Сподівається у туні
На сріблясті ночі…

Навіяно віршами Лариси Гараган