Будни в Верховной раде

Владимир Михайлович Волошин
 Що роблять наші депутати
Коли спішать в Верховний зал
Я думав – тяга до роботи
З такой енергієй біжать

Всі хочуть щось таке сказат
Знайти, дать, пообіцяти
Всіх неугодних познімати
І все забудуть, і все прибрать

Бо Україну не добили
Ще не добрали не доїли
Оброком  всіх не обложили
Ще хочуть власть собі забрать

То що воно без власті сумми
Мільйони не беруть нікуди
Ще треба знать кому давать
Щоб тії гроші  приумножить

Так сесію не завжди відкривають
Не те щоб грип свинячий їх побив
То партія сказала нам так надо
І всі подходи  заблокуються на мить

Нардепи в раді так скубуться
Ломамають «Раду» бо система не своя
І тихо між собою бьються
Бо то вже практика  така

Щоб проштовхнуть «свої» закони
Зломати крісло голови
Заблокували геть трибуни
Пославши на хер пів страни

Отак проход ті  дебати
Бо ставка дуже висока
За крісло обранця народа
Вже не беруть кусок  сальця

Мильони треба заплатити
І краще в доларах давай
Тоді дадуть посаду милу
Де гроші капають вже Вам

Воно як в пісні їм живеться
«Від Сессії» до Сесії
Живуть нардепи весело
А гроші заплати за кожній день

Ость так воно збувається
Коли закони   хочеться
Коли народ все сплачує
За безлад по странє

Ні не піду в нардепі
Бо то не тая служба
Щоб за свої мильони
Ще клепки відібьют.


2008г