Одiлась яблуня у бiлий цвiт,

Наталия Яворская
Оділась яблуня у білий цвіт,

Тюльпан багряним вогником горить.

Черемха пахне солодко-духмяно

І на душі так тепло і весняно.



Мов наречена у фаті стоїть,

Метеликом сріблястим цвіт її летить.

І вітерець грайливо їх кружляє,

В танок весняний закликає...