Драма Море Хвилi Шторм

Катерина Жебровська
Драма… Море… Хвилі… Шторм…
Почуття летять під хмари…
Нишкне марево думок…
З Неба до Землі – портали…

Серце рветься… Пристрасть… Шквал…
Бризки зваблені повітрям…
Злет високий… Мить… Провал…
Сенс життя… У серці вістря…

Гра без визначених тем…
Хто відчує? Зрозуміє?
Ніч ховається у день…
День в обіймах ночі мліє…

Драма… Море… Хвилі… Шторм…
Нездійсненність б’є у розум…
Все – стихія… Дзвони… Хор…
Доля у Любов возносить…

30.04.2018