Атрибути поточного раю

Катерина Жебровська
Атрибути поточного раю…
Пристрасть… Шал…
Пташеня з об’єктиву злітає…
Пан пропав…

Захололі думками тривоги…
Сміх їдкий…
З кола в коло – бажання і кроки…
Бранці гри…

Кров гойдає минуле й майбутнє…
Марнота…
«Тут» і «Зараз» німіють у путах…
Глухота…

Постарілі й народжені щойно…
Люди-сни…
Перехрестя зникають безмовно…
У борні…

Зверху… Знизу… Всередині… Скраю…
Де Любов?
Атрибути поточного раю…
Страх відмов…

28.04.2018