Украинский Гарик 512

Владислав Красса
Український Ґарик 512


За мотивами І. Губермана

Улюбленцям за успіх — пенсії.
Та я не є у їх числі.
Я є невдаха по професії
І майстер в цьому ремеслі.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".