Не сумуй, не плач моя гiтара...

Владимир Прохода
        Хорошій людині, товаришу:


Не сумуй, не плач моя гітара,
Вже Весна, все навкруги цвіте,
Ми у двох ще не погана пара,
А в душі величне і святе...
Помолюсь, поставлю небу свічку,
Нема сліз, вже висохли давно,
Пов'яжу коштовну тобі стрічку,
Наче поцілую у чоло...

Ніжно обніму за стан дівочий,
У минуле полетять думки,
Ще приходять в сни кохані очі
І шепоче хтось в ночі рядки...
Вітер навіває перебори,
Серце хоче вирватись з грудей,
Листя шелестить на осокорі,
Де співав колись нам соловей..

Не сумуй, не плач, вгамуй всі струни
Не вернуться ті щасливі дні,
Там найшов дівчину хлопець юний,
Чарівній писав свої пісні.
Все це пам'ятаю, як учора,
У руці була її рука,
Нам кохання дарувало море,
Доля наша там іще блука...

Ніжно обніму за стан дівочий,
У минуле полетять думки,
Ще приходять в сни кохані очі
І шепоче хтось в ночі рядки...
Вітер навіває перебори,
Серце хоче вирватись з грудей,
Листя шелестить на осокорі,
Де співав колись нам соловей...


 П.В.М.       27.04.2018г.