Ти кохання мо збережи

Людмила Кравченко 4
Ти кохання моє збережи,
Не кидай ти його на вітер.
Ти його скрізь роки пронеси,
І засяє воно білим цвітом.

А я радо піду в твій полон,
Щоб навіки там залишитись.
Щоб із ніжних твоїх долонь,
Я кохання змогла напитись.

Ти дорогу до щастя знайди,
Та найкращі слова у світі.
Та  зумій ти все зберегти,
І  душою  душу зігріти!!!