моi бажання здiйснюються

Вера Деревьянко
А що воно зімною трапилось
Світ жорстокий
А я проштрапилась
Закохалася в життя
Захотіла жити до путя
Душу виставляю на показ
Щоб позбавити душі проказ
І наповнитись коханням і жити в щасті до днів останніх