Травневий дарунок

Александр Цихач
Квітнуть каштани, квітне бузок,
Двір став неначе з добрих казок...
Мов чарівник до нас завітав,
Землю і сад цвітом вквічав...

Сонечко весело в небі сіяє,
Променем-золотом нас звеселяє...
Травень дарує нам всю цю красу:
Трави духмяні і вранці росу...