МАМА

Нина Продан
    ( до Дня Матері )
Немає в світі кращої людини,
Чим рідна матір, що життя дала,
Як оберіг для власної родини,
Що не одну біду вже відвела.

Усмішка мами, як проміння сонця,
Вона до діток ніжно примовля,
І зазирає сонце у віконце.
І пестить в люльці сонне немовля.

І стан її гнучкий, в руках проворна,
Запрошує до столу нас усіх,
Така привітна, мила і моторна,
І як дзвіночок її чистий сміх.

Шануємо тебе, наша рідненька,
Тепло в душі тримаєм повсякчас,
І так підходить тобі слово  "ненька",
Ти Бога молиш кожний день за нас.

О, мамо рідна, тільки не вмирайте!
Без Вас осиротіє всенький світ,
Всі труднощі, усю біду здолайте!
Живіть, матусю, много-много літ!