Дивись, коханий... на укр. яз

Любонька
1
Дивись, коханий, - знов бузок зацвів...
Уже котрА веснА... без тебе досі!
Яких тобі іще потрібно слів? -
Все скаже сивина в моїм волоссі.
А хочеш, запитайся у зірОк
Про ночі у безсонні сиротлИві.
За ними йшла в минуле крок у крок -
У перші наші зустрічі щасливі...

п/в:
Сипались зОрі у рУки...
Сліз не булО і розлуки!
Ніжно бузок розпускався...
У мЕне ти закохався.
Щулились очі від сонця,
Місяць грав роль охоронця,
Вітер встеляв для нас трАви,
Небо ввімкало заграви...

Все минУло...все пройшло...
Спогадів змутніло скло.

2
Дивись, коханий, - бУзьок прилетІв
Один, як я, самотній, теж без пари.
Але гніздечко для кохання звив,
Бо в його серці ще горять стожари.
Й в моїй душі надія ще цвіте,
Заглядує в вікно бузком ліловим,
Весна вінок чарівний свій плете...
Розлука ж віє холодом зимОвим.

п/в:
Вітер в думкАх сум колише...
Голос твій чується тихше.
Щастя відлунням зникає,
Хоч серце й досі кохає.
Любий мій, глянь-подивися:
БУзьки вже - вдвох...обнялИся,
Пісню любові курличуть,
В пАри закоханих кличуть...

А у небі навесні
Сяють зустрічів вогні...


(авторська пісня) 27/04/18/