Стишок-четверишок. Поучателям

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Повчальникам.

Не можете добряче похвалити,
То не беріться правити і вчити,
Бо всі ваші розсудження-тлумачення
Не мають ролі і не грають значення.