Василь Хл бн ков Прост Русь. 30. 01. 2018г

Василий Хлебников 2
Прости його і мене.
Ми не зберегли що було свято.
То що визначили предки.
Віддали все ворогові.

І дух і культури забули.
Ніби стерли з пам'яті.
А ті хто герої.
В труні, решітки, за кордоном.

Всі задоволені.
Зрадили один одного.
І підуть за іншого.
Якщо буде потрібно.

У них напівголі.
Важливіше поета.
У них шукати правди.
Це в нічному кублі.

Слабка  пол стать не слабкий — роздягнений коли.
Розум за хабар — продався.
Ви всі раді.
Твориться історія Русі.

Тільки не Русь — зовсім дешево і продажно.
Продали все і всіх — ПРОСТИ РУСЬ!!!.