Лiто - гаряча пора поцiлункiв

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

1. Влітку ночі такі короткі,
Незабутні і чарівні.
Поцілунки іще солодші,
І обійми такі палкі.
Ковдра зоряна небо вкрила,
Хвилі ніжно лоскочуть нас.
Ти щаслива, і я щасливий,
Літні ночі – закоханих час.

Приспів:
Літо – гаряча пора поцілунків,
Час відпочинку в казкових місцях,
Час зорепадів і долі дарунків,
Літо довкола, літо в серцях.

2. Влітку теплі й духмяні ночі,
Час побачень і забуття.
Ти замружиш мрійливо очі,
Замилуюсь тобою я.
Чуєш, тихо шепоче вітер,
Щоб тебе я не відпускав.
Ти – найкращий дарунок літа,
Я нікому тебе не віддам.

Приспів:
Літо – гаряча пора поцілунків,
Час відпочинку в казкових місцях,
Час зорепадів і долі дарунків,
Літо довкола, літо в серцях.