Обичам те

Росен Русев
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: Р. Русев                х

Дай ми цвят.
За да мога да виждам денят
и очи, за да имам зеници.
Пръсти ослепели
за нежно докосване
и душа, да те следвам
навсякъде.
Мисли, натежали от грях,
в нежни мигове
и вода, да измия денят,
и дойде натежалата вечер.
Пътуваш в мен,
разпиляваш ми дните
и докосваш ме с образ,
и ме боли от пътеките
вървящи у мен.
А ръцете,
ръцете ми търсят докосване,
да достигнат до теб
и без думи да кажат:
Обичам те !