Тюльпаны

Валентина Яроцкая
                Сестрам

Тюльпани  рясно  червоніють знову,
їх вогники летять в усі  кінці;
їх доглядають  зорі  світанкові
та  сонячні веселі промінці.

Як  туляться до мами й тата  діти,
до сонця  туляться тюльпани так.
Які вони яскраві та  тендітні –
очей не можу відвести ніяк!

Гарячий колір серцю до вподоби,
і здалеку мене  тюльпан п’янить.
Для  мене то найкраща насолода –
дивитись на відродження весни.

Любов і ніжність, радість і натхнення –
живуть в тюльпанах наші почуття.
Чарівна  казка  квітів нам  щоденно
фарбує в колір сонячний життя.

Фото И.Дудченко.