Наша значнасть

Сергей Сабадаш
Адно и тожа джалiць, жаль,
Что па рассiйскi,  белорускi,
Адна на усiх у нас скрыжаль,
Славяне мы, а не этрусскi.
I гэта, наша значнаць,
У нас адзiная на усiх мова
Памылка гэта, то прабачце,
Мова ж гэта --  славян слова.