Сховаю в обiймах...

Мария Тоцкая
                Экс       
                http://www.stihi.ru/2018/04/22/331
                "Дiвчинка-кай" Оксана Стомина

                Хлопче, тримай мене міцно, не відпускай!
                Я тебе ще не раз покохаю знов.
                З деяких пір я, немов той казковий Кай,
                Що йому в око потрапила нелюбов.
                Я – зачароване, але ж твоє дівча!
                Так, охолола. Та що там отой зими?
                Просто зроби мені ласку  і не втрачай!
                Просто зроби мені ніжність і обійми!


Сховаю в обіймах тебе, соромливу,
А серце, чи чуєш, моє як тремтить?
Воно береже ту хвилину щасливу:
Бодай зупинитися їй хоч на мить...