Стали люди злii...

Михаил Онищенко
           Стали  люди  злії…

Стали  люди  злії,  чекають  Месії,
В  нашій  Україні,  та  у  вашій  Росії.
Може  досить  брате,  з  нами  воювати,
На  нашім  Донбасі,  людей  убивати.

Може  треба  просто  тобі  повинитись,
За  те,  що  в  Україні,  змогли  появитись.
Та  тільки,  не  з  миром,  а  усе  з  війною,
Не  буде  так  брате,  миру  в  нас,  з  тобою.

Маємо  дуже  довго,  ми  спільне  коріння,
Та  вас  всіх  багато  і  все  не  те  насіння. 
Хіба  ж  було  можна,  той  Крим  віджимати,
Чи  нам  вас  терпіти  і  тільки  докоряти?

Хіба  це  нам   поможе,  коли  все  негоже,
Колись  вам  просвітліє,  нехай  Господь  поможе!
А  поки  що,  досить!  Пора  війну  кінчати!
Я  не  прошу!  Вимагаю,  я  у  тебе  брате!

Бо  у  твоїй  сторонці,  теж  щастя  не  буде,
Коли  вами  правлять,  одні  лихії  люди…

               06:40.14.04.2018.