Жемчужина 69

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 69

Наш жизненный уклад веками сложен,
На сильных мира челядь спины гнёт.
Разумный раб быть должен уничтожен,
Ведь он несёт опасность для господ.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 69

Повинна чернь господарям служити,
Такий уклад дійшов до наших днів.
Розумний раб не має права жити,
Бо він є небезпечний для панів.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА