Мае каханне. Мая любовь

Сергей Сабадаш
Я кахаю свае сем я,
Я кахаю сваiх сябров,
То малая радзiма мая,
Без нiякiх пампезных там слоу.
Не крычыце, што радзiму люблю,
Што радзiма нейкi там цуд,
Лепей птушкi спяваюць у гаю,
Прамовы  гэтыя --  словны блуд.
Бацькаушчына --  гэта наша зямля,
            Гэты цуд на усiх адзiн
Спевы  ж курскага салавья
Як i тый жураулiны клiн
Што ляцiць над дрыгвою Палесся
Ен таксама ляцiць i над Нiлам
Сонца ходзiць па усяму паднябессю
Зразумець цi нам гэта па сiлам?




Я люблю свои семь я,
Я люблю своих друзей,
Это малая родина моя,
Без ни каких там помпезных слов.
Не кричите, что родину люблю,
Что родина особое чудо,
Лучше птицы поют в гаю,
Речи эти словесный блуд.
Отечество наша земля,
Это чудо на всех одно,
Песни ж курского соловья,
Как и тот журавлиный клин,
Что летит над трясинами полесья,
Он так же летит и над Нилом,
Солнце ходит по всему поднебесью,
Понять ли нам это по силам?