***

Евгений Андреев 13
Не знаю як буде завтра.
Не згадую як було вчора.
Я мушу жити сьогодні,
Постійно зростаючи вгору.

Я знаю як бути без тебе,
Але не журюсь за тобою.
Я вже помічаю небо
І вітер, що ходить травою.

Залишивши те, що минуло,
Тому що прийде - я відкритий.
І кожного дня, щогодини, щомиті
Я вчусь розправляти крила!