Баба Маня

Валентина Велес
Старенький будинок
Старенький садочок
Старенька бабуся
І, котик-клубочок…
За нею він ходить –
За голкою нитка…
Бабуся зітхає:
Вже смерть моя видко…
Вже виросли внуки
І, старість накрила:
Натомлені руки
І, дихать  несила…
Та, просить , коточок
Щоб ранок зустріла
Баба  Маня…
27.04.2018