Ми не зустрiнемось... Нiколи...

Миклош Форма
Ми не зустрінемось... Ніколи...
Ми вирішили саме так.
Ніхто нікого не знедолить.
І, врешті-решт, – це добрий знак.

Насолодились одне одним
за стільки зим, за стільки літ.
Слова високі і природні
не втомлювались говорить.

Ми вирішили: слів – достатньо,
щоб зустріч не зросла в печаль...
На двох одна печаль – занадто.
Ми не зустрінемось... На жаль...