Зiронька впала...

Любовь Вишневецкая
Зіронька впала...
Всесвіту мить.
Їй того мало...
- Серце болить!..

В душу кохання
Промінь налив...
Як покарання...
- Світ спопелив!..

- Нащо на світі
Є почуття?!
Ним оповиті
Ціле життя...

Доля мандрує
Серед вогню...
- Янгол не чує,
Як я горю!..

Зіронька впала...
Серце болить.

                27.04.2018 р.

Малюнок з інету.