Сонячнi iсторii про каву

Катерина Жебровська
Сонячні історії про каву,
Про ранкову тишу і красу,
Про сплітання пари з промінцями,
Про солодко-терпку гіркоту…

Сонячні історії до кави…
Сяйво… Крила… Пурхання… Пісні…
Різнобарв’я Божої вистави…
Чистота… Прозорість… Пелюстки…

Сонячні історії крізь каву…
У повітрі тоне сонна млость…
Вітер тягне через Небо хмару…
У єство заходить радість-дрож…

Сонячні історії у каві…
Міражі… Фантазії… Думки…
Насолода дихає віками…
Мить перегортає сторінки…

26.04.2018