Ми наближаeмось до смертi

Катерина Жебровська
Ми наближаємось до смерті…
Усі…
У межах неминучих версій…
Гравці…

Безмежжя проситься у гості…
Жнива…
Єство летить крізь час і простір…
Літа…

Все ближче Небо… Крок за кроком…
Вперед…
Поєднані Земним оброком…
Сюжет…

Поховано у серці Сонце…
Зима…
Смерть повертає шлях у Просинь…
Життя…

25.04.2018