Як багато слiв i обiцянок

Катерина Жебровська
Як багато слів і обіцянок
Згасло у житейській марноті…
Як колись єствам було замало –
Радості, Любові, доброти…

Як тремтіли відчаєм, сльозами
Зібгані бажання і думки…
Як тривоги гралися серцями,
Розум загортався у жалі…

Як без міри намірів прогіркло
Десь на півдорозі до мети…
Все було… Було, а згодом зникло,
Зблякло у турботах, у бутті…

Як було багато мрій, емоцій,
Хилитань від Неба до Землі…
Розгорталось те на кожнім кроці,
Доки у Любов єства ввійшли…

22.04.2018