один день нашого з сином життя

Вера Деревьянко
Гарненький день тепленький
Я вийшов на роботу
Позвонив до неньки
Проявив турботу

Як ви мамочко почуваєтесь?
Жить гарнесенько стараєтесь ?
буде в вас усе в порядку бо ви робите зарядку

та і в мене все в порядку живу працюю теж  роблю зарядку
За здоровьям я слідкую радісний
і не сумую

Київ город довподоби
Для таксиста
Трудороба

Похвалу мою синок прийми
Все хороше обійми
І ніколи не сумуй
За здоровьячком слідкуй
І достаток собі куй

Буде щастя
 Його мить
безперервно в днях біжить лиш встигай синок схопить

Я радію любий сину
Ми в цім світі
не єдині
В тебе є брати і сестри
В мене ви сини і дочки
І життя у нас  хороше
Тому радіють мої очки