Лiчиться молитвою...

Раиса Андрейчук
Лічиться молитвою, грішнії люди!
Частіше у церкву до сповіді йдіть!
І щедрий Господь вас повік не забуде,
Лиш місце у серці для Нього знайдіть!

Ідіть в Божий храм до святого причастя, -
Він двері тримає відкриті усім...
Він благословить на добро і  на щастя,
Христом благодатним і сильним своїм!

Врятує від смерті утомлені души,
Відпустить гріхи і очистить серця...
Поверне здоров*я убогим й недужим, -
Лиш вірнії будьте Йому до кінця!