Патиху выжрэма витаминав

Васыль Брыль-Кобзар
І снова пыты, і снова к свынкам

Жывэмо довго. Жывэмо міцно.
І нафік злыдням кудысь шэ лізты.
Вот бач, зарплата. Вот віш, детішкі.
І мы помалу угробым жызнь в7.

Уся забота оно про кышку.
Да быj потыху святых Васіштыj.
А то, дывысь ты, воны шось відають!
Да мы ш ударно і так во піснымо.

Мы тут с попамы да влад ужарым
Горілкы с квасом да ліверк класныj.
А еслі выjдэ, шо погыбаем,
Позвэм дурных більш – попрычытаем-сь.

Ах, как нам мало пажыць засталась!
Так мы наварым шэ вам заразок.
І гасударсва зачем нам шпарэ
В якыjся тапок сплашны інфляцыjі.