До-ре-мi-фа-соль-ля-сi

Миклош Форма
Всі – з парасолями... А я...
Лиш я один – без парасоля.
Під час дощу весь світ в бемолях –
така мелодія моя...
А парасоль – це той бемоль,
що грає хвостиком донизу.
Єдина клавіша карнизу –
суцільний до-ре-мі-фа-соль-
ля-сі... Карніз загрався вщент:
бемолі удають дієзи...
Я сам створив сюжет імпрези –
дощу таємний диригент...