Квiтень 2

Дмитрий Погребняк 555
Зазеленіли на деревах віти
з'явилися білосніжні пелюстки
свято подарував нам місяць квітень
трави видніються вже паростки...
Безхмарне небо як море посиніло
сонце пливе єдиний корабель
своєю красою променистою пригріло
і чути вже пташиний вигук-трель...
Приваблива для ока стала природа
на свіжому повітрі хочеться купатися
довгоочікуванна на вулиці чекає насолода
і від приємних відчуттів забажаєшь посміхатися....