Нана-Назрань. гимн

Аслан Куазо Ингушетия
Даймехка хозленца,
Турпалхой сийленца
Масале ва йолаш,
Толамаш ва долаш, 
Латташ я хьо, Назрань,
Теш йолаш тха заман -
Кхеталуш да маlан
Дог хилар хьо Даьхен.

(тlехьа оалар)
Ва, Нана-Наьсаре,
Беркате да хьа ди.
Дац цхьаккха хьол маьхе,
Дуненна сатем ле.   
Яхийла иразе
Гlалгlай сий дола пхье.   
Хьона ший даимле
Кхайкош я адамле.       

Гlалгlайче хестаеш, 
Тlехьенаш ебаеш,
Заманца зем боахаш,
Кхоаненга гlа боахаш,
Хьайоагlа хьо, Назрань, 
Толам луш тха къаман,
Яхийла даиман, 
Жоп хулаш тха дуlан.   

(тlехьа оалар)
Ва, Нана-Наьсаре,
Беркате да хьа ди.
Дац цхьаккха хьол маьхе,
Дуненна сатем ле.   
Яхийла иразе
Гlалгlай сий дола пхье.   
Хьона ший даимле
Кхайкош я адамле.   

25.04.18.