Захлинаючись повiтрям-вiтром...

Виктория Барановская
Захлинаючись повітрям -
              Вітром,
Що скуйовджує волосся
              В осінь,
Я прискорюю ходу
              Життями,
Що лягають у мені
              Житами:
Ось моє, а он чиїсь
              Обабіч,
Залишає Доля нас
              Віч-на-віч -
Я вдивляюся в твої
              Очі:
Моя пам'ять їх ввібрать
              Хоче...
Моє серце твого серця
              Прагне,
А сказати про це слів
              Забракне...
Я нанизую їх 
              У рядочки,
Як намистинки в тонкі
              Разочки,
Втім, де тонко, там, як завжди,
              Рветься -
Обривається моє
              Серце.
І думки розiрваним
              Намистом,
І зібрати їх не стане
              Хисту... 

       м. Донецьк, 22-26.04.2018