Снеговик. Шел Сильверстайн

Алла Кердман
Захотел себе дружка -
Слепил его я из снежка.
Дал ему я шоколадку,
Уложил к себе в кроватку.
Позже мягкую  перинку
Подложил ему под спинку.
Но на  утро от него -
Только мокрое пятно.
26.04.18

Snowball
by Shel Silverstein
I made myself a snow ball as perfect as could be.
I thought I'd keep it as a pet and let it sleep with me.
I made it some pajamas and a pillow for it's head.
Then, last night it ran away.
But first -- it wet the bed.