Погляд

Настасья Сидорушка
Бувають очі, сповнені любові,
Бувають очі дикі і п'янкі.
Мій погляд твої очі непокоє,
Твій погляд переслідує мої.

Бувають очі щирі і відверті,
Бувають очі хижі і цупкі.
Та тільки погляд, що чіпляє серце,
Ніколи не збайдужає мені.

Бувають очі...
Душу не сховати
За призмою відвертості зіниць.
Най погляд дасть надію упізнати - Її
у натовпі безмежних таємниць.