Розквiтла вишня

Людмила Татур
Розквітла вишня!
Подивись!
Листочки ще клейкі, маленькі,
А віти тягнуться увись,
І квіточки тремтять біленькі.
Мов наречені!
Чарують всіх!
І аромат пливе повсюди.
І бджоли тут. Цілують їх...
То ж урожай знаменний буде.