Из Роберта Геррика. H-570. Сильвии

Юрий Ерусалимский
     H-570. Сильвии

О Сильвия, не стану я, поверь,
Молить о невозвратных днях теперь; 
Святою будь и, милостью храня,
Воздай молитву Богу за меня.


    570. To Silvia
 
No more my Silvia, do I mean to pray
For those good dayes that ne'r will come away.
I want beliefe; O gentle Silvia, be
The patient Saint, and send up vowes for me.