Друг

Таисия Цыбульская
Нарешті сонце щедре дарує нам тепло,
і з другом двоколісним я їду у село.
Там з вітром навперейми літати будем ми,
не всидіти нам з другом в дворі за ворітьми.

Натисну я педалі і легко мчить вперед
товариш двоколісний - мій друг велосипед.
Відкриті всі дороги і ми, мов кораблі,
об'їхати готові хоч навколо землі!

24.04.2018