Виктория Литарская, Мне хочется плакать 2006 ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
Мне хочется плакать, а я веселюсь,
Я прячу за смехом смертельную грусть,
Рисую улыбку, шучу без конца,
Живу за фасадом чужого лица,

Была я крылата, но нет высоты,
Осколками тают былые мечты.
Все думают: счастлива, всем улыбается.
А это ведь сердце мое разрывается...


Litarskaya Victoria, I'm eager to cry / I feel like crying... (2006) ENGLISH


I'm eager to cry but I am recreating,
With laugh I'm concealing fell grief devastating,
I put a smile on and play jokes all day long,
Behind someone else's face I get along.
 
I used to be winged but the height's not enough,
Bygone dreams, like splints, melt and fume with a puff,
They think I'm happy, such a smiley sweetheart.
But meanwhile my soul is just tearing apart...


3.0


Оригинал: http://www.stihi.ru/2006/07/24-2185